Μπαρτσελονα Αρμανι - Άκρως μπασκετική η σημερινή Τρίτη - The Momentum / Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας.

Μπαρτσελονα Αρμανι - Άκρως μπασκετική η σημερινή Τρίτη - The Momentum / Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας.. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα.

Προκριματικά EuroBasket 2021: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
Προκριματικά EuroBasket 2021: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής from allstarbasket.gr
Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο.

Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four.

Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο.

O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Ζάιον και Ίνγκραμ σταμάτησαν τους πρωτοπόρους Τζαζ (vid)
Ζάιον και Ίνγκραμ σταμάτησαν τους πρωτοπόρους Τζαζ (vid) from allstarbasket.gr
«σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο.

Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague.

Αλέκος Σεγκόπουλος: Ήταν (και) γιος του Κ. Καβάφη ο ...
Αλέκος Σεγκόπουλος: Ήταν (και) γιος του Κ. Καβάφη ο ... from images.eurohoops.net
O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι.

«σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο.

Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid) μπαρτσελονα. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid).

Posting Komentar

0 Komentar